Met de Mellow kan iedereen koken als een professionele chef

De methode van sous-vide koken is briljant: door producten vacuüm te verpakken en te koken in een waterbad blijft de smaak en textuur optimaal behouden. Sous-vide koken is echter vrij lastig, aangezien de watertemperatuur precies goed moet zijn en het ook vrij nauw komt met de bereidingstijd. De onlangs wereldkundig gemaakte Mellow van uitvinder en kok Zé Pinto Ferreira komt dan ook goed van pas.

sous-vide-koken-mellow2

Het bereiden van producten is met de Mellow heel eenvoudig: je voegt water toe, doet de vacuumverpakte etenswaren in de bak en geeft via de app aan om wat voor voedsel het gaat. Zelfs als je overdag moet werken en ‘s avonds geen tijd hebt om te koken biedt de Mellow uitkomst. Hij beschikt namelijk over koelelementen, waarmee het eten overdag gekoeld kan worden. Best wel een goede vondst, maar is de Mellow ook de 400 dollar waard die ervoor wordt gevraagd? Oordeel zelf:

https://www.youtube.com/watch?v=AiNmTI51GPw

Volgende bericht: Drones: de nieuwe rocksterren?