Dit zijn de spannendste gadgets van het jaar

Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat wel een gadget voor. Met zo veel opties kiezen we het liefst voor een exemplaar dat er niet alleen leuk uit ziet, maar dat ervaringen daadwerkelijk intenser, leuker en gemakkelijker maakt. Wij hebben er een aantal geselecteerd en op een rijtje gezet.

E-bikes
Waar voorheen mensen op leeftijd een elektrische fiets kochten, lijken we tegenwoordig allemaal de elektrische ondersteuning te waarderen. E-bikes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met een elektrische fiets verplaats jij je stijlvol en moeiteloos van a naar b. Sommige fietsen zijn zelfs uitgerust met diefstalpreventie, GPS-systemen, slimme sloten en navigatie. Genoeg reden dus om de scooter weg te doen en de auto wat vaker te laten staan.

Spannende speeltjes
Als de helft van alle mannen aangeeft er wel eens een gebruik van gemaakt te hebben en zo’n zestig procent van de vrouwen er een in bezit heeft, kun je niet meer spreken van een taboe. Sekstoys zijn populairder dan ooit. Kan jouw relatie wel wat spanning gebruiken, of sexperimenteren jullie er graag op los? Ga op zoek naar het speeltje dat bij jullie past. Ze zijn er in alle soorten, maten, kleuren en uitvoeringen.

Shower-speakers
Luister jij naar muziek vanaf het moment dat je jouw ogen opendoet tot het moment dat je weer in slaap valt? Achtervolgt muziek jou het liefst zelfs tot onder de douche? Tegenwoordig bestaan er Bluetooth-speakers die hun volledige vermogen uit water halen. Met de zogeheten ‘geluidsgolf’-diffuser stuurt de speaker het geluid in alle richtingen voor een optimale audio-ervaring.

iPhone 13
Met de nieuwste iPhone schiet jij de meest jaloersmakende plaatjes. Met een grotere sensor en een groter diafragma zijn de foto’s niet alleen niet meer onscherp te krijgen, maar zijn ze ook veel beter verlicht. Dat betekent nog betere prestaties in het donker. De iPhone 13 heeft tevens een grote sprong vooruit gemaakt in de batterijduur, een gegeven waar iedere smartphone-gebruiker gelukkig van wordt.

Volgende bericht: Hoe duizenden robots boodschappen doen voor jou