Populairste smartphones van het moment

HTC Desire

Het topmodel van HTC. Een prettig werkende smartphone die draait op Android 2.1 en de beschikking heeft over een krachtige 1GHz-processor. Foto’s nemen doe  je met de 5 megapixel camera, daarna kun je ze mooi bekijken op het 3,7 inch touchscreen. Review hier.

Apple iPhone 4

Het nieuwe paradepaardje van Apple, de iPhone 4, met opvallende features als een Retina-display (wat zorgt voor zeer scherpe beelden) en de Facetime feature, waarmee videobellen eindelijk gemeengoed zal kunnen gaan worden. Een review kun je lezen bij onze vrienden van Teed.

De BlackBerry Bold 9700 zal geen verrassing zijn in dit lijstje. Het betreft een oerdegelijke smartphone van RIM, die zowel voor zakelijk gebruik als privé voor veel mensen een uitkomst is. Foto’s maken kan met een 3,2 megapixel camera, via HSDPA en WiFi kun je het internet op. Review op GSMpedia.

HTC Legend

Wederom een Android 2.1-toestel van HTC. Deze is iets goedkoper dan zijn uitgebreidere HTC Legend, maar desalniettemin interessant. Het uiterlijk van aluminium is behoorlijk uniek, het 3,2 inch AMOLED-display werkt prettig. Met de camera van 5 megapixel kun je prima foto’s maken. Review op MobileCowboys.

Samsung Galaxy S

Als laatste een Android-toestel van Samsung, de Samsung Galaxy S. Opvallend zijn het aantrekkelijke 4-inch touchscreen en de dunne behuizing van 9,9 mm. Dankzij de processor van 1 GHz draait Android 2.1 als een zonnetje. Een volledige review vind je op AndroidPlanet.

Volgende bericht: Studenten maken paviljoen van dozen bier