V-Moda Crossfade II Wireless: een feestje voor audiofielen

Of je jouw hoofdtelefoon nou gebruikt om een film met surround sound te bekijken zonder de mensen om je heen te storen, hem inzet als een manier om jezelf af te schermen als je in de trein zit of wanneer je als producer nieuwe beats gaat maken: de Crossfade II Wireless van het gerespecteerde V-Moda doet het allemaal.

Dankzij twee extra grote 50 mm Dual-Diaphragm drivers weet je in ieder geval zeker dat de bas-, midden- en boventonen los van elkaar helemaal tot hun recht komen. Dat blijkt overigens ook uit het frequentiebereik van de hoofdtelefoon: de range van 5 tot 40.000 Hz is genoeg om je de bas te laten voelen, maar ook kraakheldere boventonen weer te geven. Dankzij de forse ingebouwde accu kun je zo’n veertien uur draadloos genieten van jouw favoriete liedjes. Als de batterij leeg is plug je ‘m gewoon in de audio-jack en luister je vrolijk verder.

v-moda-koptelefoon2

Mist de Crossfade II Wireless dan nog iets? Ja, hij is niet voorzien van ANC (active noise cancellation), maar dankzij de perfect afsluitende oorkussens heb je dat ook helemaal niet nodig. Sterker nog: eigenlijk is een passieve noise cancellation veel prettiger, aangezien je niet die gekke druk op je oren krijgt van een actief systeem. De V-Moda Crossfade II Wireless is te bestellen voor 329 euro.

Volgende bericht: Geweldige Google Doodle leert je de beginselen van DJ-en