Airtame: draadloos presenteren was nog nooit zo eenvoudig (adv)

Veel bedrijven maken tijdens presentaties gebruik van een Chromecast om beelden met de toehoorders te delen, maar gezien de forse vertraging en matige beveiliging van het apparaat zijn daar betere zakelijke oplossingen voor. Zo is er de Airtame van de gelijknamige Deense startup, die als warme broodjes over de virtuele toonbank gaat.

Je plugt het apparaat in een televisie of een beamer, waarna het heel eenvoudig is om het beeld van een laptop of tablet op het grote scherm weer te geven. Dankzij een vertraging die veelal minder dan een seconde is en ondersteuning voor WPA2 Enterprise is het een ideale aanwinst voor de vergaderkamer.

Airtame is tevens een speler op het vlak van digital signage. De Deense start-up probeert de manier waarop bedrijven en scholen communiceren te wijzigen, en daarmee een einde te maken aan lege, zwarte schermen. Elke app moedigt samenwerking aan tussen collega’s op de werkvloer, en actieve participatie tussen leerlingen en leerkrachten in de klas. Airtame is te bestellen voor een schappelijke 299 euro.

Volgende bericht: Marques Brownlee krijgt een uitgebreide Tesla-tour van Elon Musk