Een drone voor elke gelegenheid

Sponsored – Drones zijn inmiddels zo klein dat je er thuis in elke ruimte mee kunt vliegen. De badkamer, je slaapkamer en de smalle gang door? Geen punt. Zo zijn er sinds kort betaalbare Syma Nano Drones: ze passen zo in de palm van je hand. Een drone, of het nou om een kleine variant of een professionele versie met bijvoorbeeld een camera gaat, is dan ook altijd leuk om cadeau te geven. Topcadeau.nl heeft een ruime keuze aan dergelijke drones.

syma-drone

Ben je toch al iets serieuzer met dronevliegen bezig, dan kun je bij Drone-Verkoper.nl terecht voor een veel ruimer assortiment. Ook hier biedt men geinig speelgoed zoals de Nano en Micro Drones aan, maar je vindt er ook grotere versies die nogal wat opties aan boord hebben. Diverse drones hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om via je smartphone weer te geven waar ze op dat moment vliegen. Deze FPV (First Person View) maakt deze toestellen geschikt voor verschillende toepassingen: je kunt er bijvoorbeeld even virtueel poolshoogte mee gaan nemen als je buiten onraad bespeurt, je kruipruimte mee inspecteren of kijken waar de kat uithangt.

dji-phantom-4

Ook de echte zware jongens van DJI kom je er tegen, zoals de geavanceerde DJI Phantom 4 voor het serieuzere, professionele werk. Je kunt er gedurende een half uur zo’n vijf kilometer mee afleggen, terwijl je beelden maakt met de 4K UHD camera. Er is al met al voor elke gelegenheid wel een drone beschikbaar.

Volgende bericht: Geinige video maakt de fidget spinner belachelijk