Kobo Sage: een krachtpatser van een e-reader

E-readerfabrikant Kobo timmert stevig aan de weg met de lancering van de Kobo Sage, een e-reader met een 8 inch scherm, een optionele stylus om aantekeningen te maken en de mogelijkheid om luisterboeken af te spelen op nagenoeg ieder apparaat met Bluetooth. Het grote scherm van de Sage zorgt voor een prettige leeservaring, waarbij de letters dankzij het high-res scherm scherp worden weergegeven.

De  quad-core chip onder de motorkap blijkt een snelle en soepele weergave van je bibliotheek, de online winkel en natuurlijk de leeservaring zelf te kunnen verzorgen. Als je graag in bad leest of – als de herfst- en winterdagen voorbij zijn – in het zwembad, is de Sage trouwens een prima optie: de e-reader is volledig waterdicht en houdt het maar liefst 60 minuten uit in twee meter diep water.

En prettig voor de mensen die overgestapt zijn naar USB-C: in tegenstelling tot veel andere e-readers is dit exemplaar voorzien van de moderne poort, zodat een extra oplader niet meer nodig is. De Kobo Sage is te bestellen voor 289 euro.

Volgende bericht: Luno: een luchtbed voor over de voorstoelen van je auto