Learn to Lead: maak carrière als leidinggevende bij Defensie

ADV – Als je geïnteresseerd bent in techniek en beschikt over een goed stel hersens, heeft Defensie misschien wel de ideale baan voor je: men is op zoek naar VWO’ers, HBO’ers en WO’ers die zich als leidinggevende willen inzetten voor onze vrede en veiligheid. Je hebt er misschien nooit bij stilgestaan, maar Defensie biedt uitstekende kansen voor hoogopgeleide, technisch geïnteresseerde jongeren.

defensie-advertorial3

Er zijn twee manieren om technisch officier te worden bij Defensie: de vierjarige opleiding voor mensen met een VWO-diploma en wiskunde B, en de versnelde eenjarige opleiding voor hen met een HBO- of WO-diploma. Via de online Learn to Lead-operaties kun je checken of werken bij Defensie iets voor jou is. Een voorbeeld van een Learn to Lead-operatie is dat je voor de keuze wordt gesteld of je jachtvliegtuigen in revisie vervroegd laat opstijgen als de nood aan de man is. In een andere case word je geconfronteerd met een keuze die de energievoorziening van een ander land beïnvloedt. Zou je letterlijk de stroom van een ander land uitzetten als we in oorlog zijn?

Er zijn volop officiersfuncties waarin je vooral inhoudelijk met je vak bezig bent, bijvoorbeeld in de militaire techniek, gecombineerd met leidinggevende aspecten. Tijdens een intensieve training word je opgeleid voor een carrière binnen Defensie, met veel doorgroeimogelijkheden. Meer weten over werken bij Defensie en de inhoud van de officiersopleiding? Ga naar werkenbijdefensie.nl/officier en maak in een paar klikken kennis met de interessante carrièreopties.

Volgende bericht: Deze futuristische koptelefoon van Sony draag je om je nek