Maak je mancave compleet met deze tips

De mancave is een plek waar jij als man je hobby of favoriete bezigheid kan beoefenen, bij voorkeur met een stel vrienden onder het genot van een biertje. Ben jij van plan om een ruimte in je huis om te toveren tot jouw eigen mancave? Met deze tips maak jij deze mancave helemaal compleet.

Goede verlichting
Omdat de mancave zich vaak in een ruimte bevindt die niet vaak wordt gebruikt is goede verlichting extra belangrijk. De keuze hiervoor kan een gave plafondlamp zijn, maar ook inbouwspotjes of een hanglamp behoren tot de mogelijkheden. Om de juiste setting te krijgen in je mancave is het ook prettig om het licht te kunnen dimmen.

(Mini)bar
De mancave is er ook om er ‘s avonds om met vrienden te kunnen genieten, dus kan de (mini)bar niet vergeten worden. Tijdens het gamen en het kijken van een film of een voetbalwedstrijd kun je dan genieten van een koud biertje. Zet wat barkrukken om de bar heen en je bent klaar voor de avond.

Arcadehoek
Erg populair onder de mancaves is een arcadehoek waar je jouw favoriete spellen kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan een pooltafel, een voetbaltafel of een pokertafel. Zorg ook hier voor de juiste verlichting, bijvoorbeeld door goede inbouwspotjes te gebruiken, zoals een inbouwspot van 55mm led. Zorg ervoor dat de arcade hoek niet te groot is en er genoeg ruimte over is voor andere activiteiten.

Juiste zitplek
Het is natuurlijk belangrijk dat je goed kunt zitten in je mancave. Zet dus comfortabele banken of stoelen neer, zodat je met je vrienden goed kunt ontspannen. Omdat je hier waarschijnlijk de meeste tijd spendeert is het niet onverstandig om een flinke zetel aan te schaffen waarop goed gehangen kan worden.

Dit bericht is geschreven in opdracht van Ledinbouwspotsleds.nl

Volgende bericht: Gocycle G4: een peperdure elektrische vouwfiets