Wifi-advies op maat met de Wifi Tuner (adv)

Slechte Wifi-verbinding in sommige delen van je huis? Met de Wifi Tuner van KPN is dat verleden tijd. Je kunt er zelf een Wifi-check mee doen en op deze manier de Wifi-kwaliteit in elke ruimte verbeteren.

Terwijl je een Youtube-video bekijkt, loop je vanaf je huiskamer naar de slaapkamer. Je filmpje stopt, want de Wifi-verbinding is veel slechter in je slaapkamer. Vanaf nu is een slechte verbinding in je huis echter verleden tijd: de Wifi Tuner van KPN is een online tool waarmee je zelf de Wifi-kwaliteit in je hele huis kunt checken én verbeteren. Hiermee heb je in elke hoekje en gaatje, van kelder tot zolder, Wifi van KPN.

Hoe werkt de Wifi Tuner?

Ieder huis is anders en daarom krijg je via de Wifi Tuner Wifi-advies op maat. Je kunt bijvoorbeeld tips krijgen om de kwaliteit te verbeteren, of je krijgt het advies om een Wifi-versterker te nemen. Om te bepalen wat jouw huis nodig heeft, doorloop je de volgende stappen in de Wifi Tuner.

Stap 1: wifi-kwaliteit analyseren

Eerst meet je de Wifi-kwaliteit in een aantal verschillende ruimtes. Je geeft antwoord op een paar korte vragen en je loopt door je huis om je internetsnelheid te meten.

Stap 2: de oplossing van de Tuner uitvoeren

De Wifi Tuner heeft bijna 100 verschillende uitkomsten. Daarvan kunnen er een of meerdere dé oplossing voor jouw situatie zijn. Dit kunnen tips zijn, of aanbevelingen voor nieuwe hardware zoals een andere Experia box of een Wifi-versterker. Heb je hardware als oplossing? Dan ontvang je van KPN de apparatuur om in jouw huis alles uit je Wifi te halen. Nadat je de apparatuur met onze installatie-app hebt geïnstalleerd, meet je nog een keer.

Stap 3: goed of niet?

Als het goed is, heb je nu overal in je huis goede Wifi. Lukt het toch niet? Dan lossen wij je Wifi-probleem op. Bel of chat dan met onze experts die je kunnen helpen met de oplossing. Als dat niet voldoende is, sturen we een monteur om je te helpen. Samen gaan we door totdat de Wifi overal in jouw huis optimaal is!

Check de Wifi Tuner zelf

Ben je haperende of verdwenen wifi-verbinding in jouw huis ook zo zat? Check dan je wifi-kwaliteit met de Wifi Tuner en vind de oplossing.

Volgende bericht: Wonderlijke AI-technologie verbetert verloren gewaande foto’s