Zo bouw jij een eigen hottub in je achtertuin

Het aanschaffen van een hottub kan best wel in de papieren lopen, maar het liggen in een warm buitenbad is wel de ultieme ontspanning. Wij hebben de oplossing gevonden, mits je een handige Harry bent: steek je handen uit je mouwen en bouw zelf een exemplaar. Heb jij zin om te chillen met je partner of vrienden in een op temperatuur gemaakt badje? Volg dan deze tips en je hebt binnenkort een mooie hottub in je achtertuin.

Hottub bouwen

In deze tijden zijn veel mensen op zoek naar ontspanning en luxe in hun woning. Vaak is dan het eerste waar men aan denkt een jacuzzi of hottub. Speciaal voor de mensen met een (kleine) voor- of achtertuin leggen we vandaag even uit hoe je eenvoudig zelf een hottub kunt bouwen. Om dit te doen heb je allereerst een vrije middag, wat frisse moed en een kleine investering in enkele materialen nodig. Daarnaast is het hebben van het juiste gereedschap een must. Ook voor de wat minder handige personen is dit project overigens vrij makkelijk te voltooien. Wat je allemaal nodig hebt vind je in onderstaande video.

De ideale temperatuur

De beste temperatuur voor het water van je hottub is 37 – 38 graden. Dit is uiteraard afhankelijk van je eigen wensen, maar ook van de buitentemperatuur. In de zomer kun je het water een klein beetje verwarmen, zodat je de hottub ook gewoon kunt gebruiken om af te koelen. De ene persoon kan een wat hogere temperatuur verdragen dan een ander, dus pas de temperatuur aan op je eigen persoonlijke voorkeur.

Creëer je eigen setting

Nu jouw hottub klaar is en het water op de juiste temperatuur is gebracht, wordt het tijd om een goede setting te creëren. Zorg voor een stroomaansluiting, zodat je en tv met een alles-in-1 abonnement kunt neerzetten.  Zo kun je gewoon alle sporten of films checken. Sluit ook je PlayStation aan, of begin aan een nieuwe Netflixserie. Zorg er dan wel voor dat je een goede tv- en internetverbinding hebt, zodat je niet steeds op het laden van de video’s hoeft te wachten. Tot slot: geniet ervan!

Dit bericht kwam tot stand in samenwerking met HiLabel.

Volgende bericht: Portal: een virtueel portaal tussen Litouwen en Polen