Bescherm je nieuwe smartphone met een betaalbaar hoesje

Ondanks de grote vooruitgang op het gebied van het glas dat gebruikt wordt voor smartphones – denk onder meer aan meerdere generaties Gorilla Glass – zien we nog opvallend veel mensen rondlopen met een gebarsten smartphone-scherm. Met een klein barstje hier en daar kun je meestal nog wel uit de voeten, maar bij sommigen is het scherm dusdanig kapot dat je jezelf afvraagt of het nog wel werkbaar is.

Je kunt dan wel grappen gaan maken over de Spiderman-app die je recent hebt geïnstalleerd, maar jammer voor het gebruiksgemak is het zeker. Schermschade is erg zonde bij een toestel van elke prijs, maar met name bij de wat duurdere smartphones is een kapot beeldscherm behoorlijk kostbaar: zo’n mooi gebogen OLED-scherm en het glas dat eromheen zit zijn erg prijzig om te vervangen. Om te voorkomen dat je naar een reparatiepunt moet of je toestel moet opsturen naar de fabrikant, en dus een tijd zonder smartphone zit, is er eigenlijk maar één goede oplossing: het aanbrengen van een hoesje.

Een prima website om nieuwe hoesjes te bestellen is die van GSMpunt: men biedt een grote variëteit aan cases voor allerlei populaire toestellen, zoals die voor allerhande iPhone’s, Samsung’s en Huawei’s. Met name voor de Galaxy A10 heeft men een groot aanbod: denk aan varianten die je kunt dichtvouwen, exemplaren met allerlei prints en transparante versies. Qua prijs heeft men het ook goed voor elkaar: de hoesjes zijn er al voor minder dan een tientje. Ook je toestel beter beschermen tegen beschadigingen door vallen en krassen? Bestel dan je Galaxy A10 hoesjes van GSMpunt.nl.

Dit artikel is geschreven in opdracht van GSMpunt.

Volgende bericht: Cyclo: een opvouwbare fietshelm gemaakt van gerecycled plastic