Handige gadgets voor je nieuwe smartphone

Heb je eindelijk die nieuwe telefoon, laat je hem uit je handen vallen. Scherm kapot. Enorm zonde, vooral omdat het eenvoudig was geweest om dit te voorkomen. Met de onderstaande gadgets blijft jouw telefoon én als nieuw én maak je optimaal gebruik van je nieuwe toestel. Denk daarbij aan een een hoesje, een popsocket en andere nuttige toevoegingen voor jouw smartphone.

Een telefoonhoesje

Een goed hoesje is essentieel: het is immers duur om een kapot scherm te laten repareren. Hoezen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Mocht je een echte tech-liefhebber zijn en net de nieuw Samsung hebben bemachtigd, dan is een goed Samsung s21 FE hoesje wellicht een interessante optie. Ga voor een klassiek siliconen hoesje of een exemplaar waar je ook pasjes in kwijt kunt.

Een popsocket

Een popsocket is eigenlijk een ‘telefoongrip’ of ‘telefoonstandaard’ die je achterop je telefoon plakt. Zo laat je het toestel niet meer uit je handen vallen, en is er een stuk minder kans dat jouw smartphone beschadigd raakt. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren en maten, en je kunt ze zelfs personaliseren.

Een telefoon-standaard

Er bestaan verschillende standaarden die ervoor zorgen dan je smartphone rechtop blijft staan. Erg handig als je in de keuken staat en een recept op je telefoon volgt of als je een serie aan het kijken bent. Veel standaarden zijn voorzien van ondersteuning voor draadloos laden, dus als je toestel dit ondersteunt is dit een juiste keuze.

Een powerbank

Niets is vervelender dan onderweg zijn met een accu van 10%. Stress! Met een powerbank hoef je je geen zorgen te maken om onderweg te stranden met een lege batterij. Ook powerbanks zijn in allerlei vormen en maten beschikbaar. Let er bij een aanschaf vooral op dat de powerbank een hoog wattage ondersteunt, zodat je zo snel mogelijk kunt opladen.

Een ‘Lazy Neck’ houder

De Lazy Neck houder is er vooral voor de luie mensen onder ons: je hoeft immers niet meer zelf je telefoon vast te houden. Ook prettig: je kunt hem niet meer laten vallen. Deze houder is ideaal als je een serie wilt kijken op je telefoon en tegelijkertijd wilt snacken.

Dit bericht kwam tot stand in samenwerking met GSMpunt.

Volgende bericht: Raintap: een wasbak en regenton in één