Urban Rescape: prachtige 3D-kaarten van Nederlandse bodem

De Nederlandse vrienden Niels en Maarten hebben met hun firma Urban Rescape een geweldig product bedacht: men ontwikkelt driedimensionale plattegronden die met een 3D-printer worden gefabriceerd. De 3D-modellen die men voor de plattegronden gebruikt worden in-house gemaakt, waardoor iconische gebouwen, activiteitencentra en de layout van de stad goed naar voren komen.

De 3D-plattegronden zijn zeer gedetailleerd, zo zie je in de video hierboven: zo is bijvoorbeeld het spectaculaire “bollendak” van Utrecht Centraal goed zichtbaar. Urban Rescape biedt al een groot aantal steden aan, waaronder Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Leiden, maar er is ook de mogelijkheid om zelf een stad of gebied aan het bedrijf door te geven. Vervolgens gaan Niels en Maarten aan de slag om een prachtige driedimensionale reproductie te maken.

De indrukwekkende 3D-kaarten van Urban Rescape worden geleverd met lijst en passepartou in drie verschillende formaten, in de kleuren goud, zilver en brons. Dit is zonder twijfel een cadeau voor Sinterklaas of Kerst waarmee je iemand heel blij kunt gaan maken.

Volgende bericht: Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro ook in Nederland beschikbaar