Uitgebreide video-review laat zien waarom de Galaxy S10 een hit is (adv)

De Galaxy S10 van Samsung is inmiddels een paar weken uit in Nederland en in drie verschillende varianten beschikbaar: de S10e voor de budgetliefhebbers, de S10 voor gemiddelde gebruiker en de S10+ voor veeleisende gebruikers. Zoals uit de voorlopige verkoopcijfers blijkt heeft de Zuid-Koreaanse firma weer een hit in handen: het vernieuwde ontwerp en het mooie grote scherm blijken gretig aftrek te vinden.

Het feit dat de camera’s van het toestel als zogeheten hole-punch in het scherm zijn verwerkt maakt het een opvallende smartphone, zeker in combinatie met de minimale schermranden. Verder zijn foefjes als de vingerafdrukscanner in het scherm en de vernieuwde Snapdragon 855 interessant. Ook de camera’s aan de achterzijde zijn flink verbeterd: in plaats van een enkele lens beschikt het toestel nu over drie exemplaren. In verschillende reviews komt dan ook naar voren dat gadgetpioneers als Unbox Therapy en Marques Brownlee behoorlijk enthousiast zijn over de de nieuwe toestellen.

Als we naar de pre-order cijfers kijken dan worden de resultaten van de Galaxy S9 van vorig jaar zwaar overschaduwd door die van de S10. Volgens analisten gaat het toestel alleen al in 2019 40 tot 45 miljoen keer over de toonbank, een sprong van 30 tot 35 procent ten opzichte van de vorige generatie. In combinatie met het enorme marketingbudget van Samsung – zo gaf men in 2017 bijna 10 miljard euro uit aan advertenties, wat het inmiddels tot de grootste advertentie-inkoper van de wereld heeft gemaakt – kan het bijna niet uitblijven dat de Galaxy S10 (Plus) een van de populairste toestellen van 2019 gaat worden.

Net een nieuwe Galaxy S10 aangeschaft? Ga dan ook even bij webshop van Primera langs om Google Play tegoed te bestellen. Door het tegoed daar te bestellen hoef je geen betaalgegevens op je telefoon in te vullen, wat verstandig is in het kader van de veiligheid. Ook kunnen jouw kids dan niet naar gelang hun enthousiasme grote smakken geld uitgeven via in-app aankopen. Tenslotte geldt dat je de codes direct in je mailbox ontvangt, zodat je meteen over alle apps kan beschikken die je nodig hebt. Slim!

Volgende bericht: Deze robot van Toyota kan waarschijnlijk beter basketballen dan jij