AirTags, nieuwe gekleurde iMac en iPad Pro met Apple’s eigen chip

Op een online event vanaf de Apple Campus presenteerde techgigant Apple gisteren een hele karrevracht aan nieuwe producten, waarmee men de komende jaren weer veel trouwe klanten blij gaat maken. Drie producten vallen vooral op: de AirTags, de nieuwe Mac en de razendsnelle iPad Pro.

https://www.youtube.com/watch?v=ckqvG0Rj35I

AirTags

De AirTags zijn ideaal als je vaak je sleutels of portemonnee verliest: het betreffen ronde tags die je overal aan kunt hangen, waarna je ze via je smartphone met Bluetooth-verbinding kunt vinden. Ook bevatten ze een speaker, zodat je de objecten waaraan je ze hebt bevestigd ook kunt vinden als ze tussen de kussens van de bank gevallen zijn. De AirTags zijn later deze maand te koop voor 35 euro per stuk.

https://www.youtube.com/watch?v=4X_IW3kqr3k

Nieuwe iMac

Ook de nieuwe iMac is een welkome nieuwkomer, aangezien zijn voorganger al een heel aantal jaar meegaat. De nieuwe computers zullen draaien op de M1-chip waarmee Apple inmiddels al een tijdje furore maakt en beschikken over een scherm van 24 inch. De behuizing en de schermranden zijn veel kleiner in vergelijking met zijn voorganger, terwijl de beschikbaarheid van zeven verschillende kleuren er voor zal zorgen dat de nieuwe iMac in geen enkel interieur zal misstaan. De computer is vanaf mei beschikbaar voor prijzen vanaf 1449 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=aOq49euWnIo

iPad Pro met M1-chip

Ook de nieuwe iPad Pro mag er wezen: dankzij de snelle M1-processor en een scherm dat gebruik maakt van de nieuwe miniLED-technologie is het een tablet die je gerust als volwaardige computer kan zien. Van een zeer helder scherm met een hoge pixeldichtheid, een 5G-chip en verbeterde camera’s: de nieuwe iPad Pro is absoluut een waardige vervanger van zijn voorganger. De tablet is vanaf eind deze maand beschikbaar voor prijzen vanaf 899 euro.

Volgende bericht: De oprolbare LG Signature OLED R televisie is een technologisch hoogstandje