Apple heeft drie versies van de iPhone 11 aangekondigd

In een afgeladen zaal in Cupertino kondigde Apple gisteravond een boel nieuwe producten aan, waaronder drie versies van de iPhone 11. Qua uiterlijk is er niet veel veranderd ten opzichte van de toestellen van vorig jaar, maar aan de binnenkant vinden we onder meer een veel snellere chip. Ook de camera’s zijn flink verbeterd.

De iPhone 11 is de instapversie van het toestel: het apparaat beschikt over een 6,1 inch Liquid Retina scherm en twee lenzen, waarmee je voortaan ook in het donker goeie foto’s kunt maken, evenals extra wijde afbeeldingen. Dankzij een behuizing van aluminium en glas kan hij redelijk tegen een stootje en is hij bestand tegen water. Het toestel is vanaf 20 september in Nederland beschikbaar in zes verschillende kleuren voor prijzen vanaf 809 euro.

De iPhone 11 Pro en Pro Max zijn de luxere versies van de nieuwe iPhone: ze hebben nog een extra cameralens en maken gebruik van machine learning om verbeterde foto’s te maken. Verder is de batterijduur een stukje beter dan bij de instapversie en worden de toestellen geleverd met een snellader. De iPhone 11 Pro en Pro Max hebben schermafmetingen van 5,8 inch en 6,5 inch en zijn ook vanaf 20 september te koop voor respectievelijk 1159 en 1259 euro.

Volgende bericht: PocketDrum: Bluetooth-stokken die je laten drummen zonder drumstel