Apple kondigt gigantische iPad Pro en fonkelnieuwe iPhone 6S aan

Gisteravond werd tijdens het Apple Fall Event 2015 een hele reeks nieuwe producten aangekondigd, waarvan met name de nieuwe iPad Pro en de iPhone 6S opvallen. De iPad Pro is een uit de kluiten gewassen tablet met een scherm van 12,9 inch, terwijl de iPhone 6S geldt als een aanzienlijke verbetering van de iPhone 6.

iPad Pro

Het forse scherm met een resolutie van 2,732 x 2,048 pixels maakt de iPad Pro uitermate geschikt voor het professionele gebruik, met name omdat ook de zogeheten iPad Stylus en en cover met een ingebouwd toetsenbord beschikbaar zijn. Het gewicht van 700 gram, de lange accuduur en een razendsnelle processor maken het zeker tot een gelikte tablet. De iPad Pro is vanaf november van dit jaar beschikbaar voor prijzen vanaf 799 euro.

iPhone 6S

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn ten opzichte van hun voorgangers van een aantal stevige verbeteringen voorzien: met name de camera van 12 megapixels en het nieuwe 3D Touch, waarmee het scherm aanvoelt hoe hard je drukt, vallen op. Ook prettig zijn de snellere processor en de verbeterde vingerafdrukscanner. De iPhone 6S en S6 Plus zijn vanaf eind deze maand in een aantal landen te bestellen voor prijzen vanaf 739-849 euro, maar wij Nederlanders moeten nog even geduld hebben.

Volgende bericht: Deze high-tech zandbak is zelfs voor volwassenen leuk