Betaalbare Apple Watch SE en vernieuwde Apple Watch 6 aangekondigd

Ondanks verwoede pogingen van veel techmerken blijft de Apple Watch de populairste smartwatch in het segment. Daarom is het slim dat het bedrijf uit Cupertino deze week weer twee nieuwe versies lanceert: de redelijk betaalbare Apple Watch SE en de Apple Watch 6, die voor het eerst beschikt over een saturatiemeter.

Apple Watch 6

De Apple Watch 6 meet dus het zuurstofgehalte in je bloed met behulp van rood en infrarood licht – best handig gezien de ziekte die de wereld momenteel in zijn greep houdt. Ook fijn is de nieuwe dual-core S6 chip, die aanzienlijk sneller is dan zijn voorganger. De Apple Watch 6 is is beschikbaar in verschillende (nieuwe) kleuren en te reserveren voor prijzen vanaf 429 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=TCMnrssX1NE

Apple Watch SE

De Apple Watch SE heeft een ontwerp dat vergelijkbaar is met zijn duurdere broer, maar beschikt over wat minder functionaliteit. Zo heeft hij niet de saturatiemeter en is de S5 chip een exemplaar uit de vorige versie van de Apple Watch. Desalniettemin kan dit best wel eens een hit worden, aangezien de smartwatch te reserveren is voor prijzen vanaf 299 euro.

Volgende bericht: Deze Volkswagen Kever is veertig procent groter dan het origineel